Platforma DA cheamă la dialog partidele proeuropene: „Avem nevoie de unitatea oamenilor care conștientizează adevăratele riscuri”

Platforma DA cheamă partidele proeuropene din Moldova la dialog, pentru a salva cursul european al Republicii Moldova. Liderul formațiunii, Dinu Plângău, consideră că este necesar de găsit soluții comune și pentru a nu admite ca, la alegerile din 5 noiembrie, voturile cetățenilor să fie dispersate.

„Guvernarea actuală cu reforma nereformată a justiției, nu au dus la faptul ca să intrăm în cursa electorală și să avem alegeri libere și corecte. Cu niște candidați care să promoveze în special proiecte pentru dezvoltarea comunității. Noi avem nevoie de unitatea tuturor oamenilor care conștientizează adevăratele riscuri”, a spus Plângău, în cadrul unei conferințe de presă.

Astfel, acesta a invitat partidele la discuții, pentru a fi găsite cele mai bune soluții, menționând că Platforma DA este deschisă pentru toată lumea cu viziuni proeuropene.

„Nu este târziu pentru a nu admite în cursa electorală a unor candidați care vor răsturna cursul european al Republicii Moldova. Sunt sigur că sunt mulți candidați care pot propune lucruri bune pentru Chișinău și suntem gata să colaborăm cu acei candidați pentru găsirea unor soluții mai bune”, a mai declarat Dinu Plîngău.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *