Polițiștii au depistat în casele unor locuitori ai orașului Soroca arme și muniții, deținute ilegal! Printre suspecți, un minor de 15 ani

Arme cu aer comprimat, puști de vânătoare și cartușe – toate deținute ilegal, au fost descoperite în casele mai multor locuitori ai raionului Soroca, în urma unor percheziții. 

„În baza informației operative, polițiștii din Soroca au desfășurat mai multe percheziții la domiciliile unor locuitori ai raionului, care dețineau ilegal arme și cartușe. În rezultat, la un bărbat de 33 de ani din localitatea Cerlina a fost depistată o armă de vânătoare calibrul 12 și 54 de cartușe de calibru diferit”, se arată într-un comunicat al Poliției Naționale. 

Totodată, în urma altei percheziții desfășurate la domiciliul unui adolescent de 15 ani din localitatea Zastînca, raionul Soroca, polițiștii au depistat o armă cu aer comprimat de calibrul 4,5 mm, pe care acesta ar fi încercat să o vândă pe o platformă de anunțuri. Armele și cartușele ridicate au fost transmise pentru efectuarea expertizei balistice. 

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram