VIDEO | Premierul Recean, către un bărbat din Orhei, care l-a întrebat de ce e atât de scump gazul: Dacă o să ne jeluim și o să miorlăim permanent, nu o să realizăm nimic

„Dacă noi, ca societate, ne vom jelui și vom miorlăi permanent, nu o să realizăm nimic”. Este răspunsul dat de prim-ministrul Dorin Recean unui unui locuitor din raionul Orhei, care s-a interesat despre prețul mare la gazele naturale și despre presupusele ilegalități din sistemul energetic din țara noastră. 

„Avem de ales între a nu fi gaz și să avem gaz la prețul care a fost. Acum la prețul care a fost, dumneavoastră ați primit cel puțin jumătate din factură. Noi aici avem posibilitatea să miorlăim, să ne jeluim, să umblăm cu colindatul, sau avem posibilitate să ne mobilizăm și să lucrăm. Iată, este apeductul. Eu sunt de acord că este o incomoditate, dar dacă noi ca societate o să ne jeluim și o să miorlăim permanent, nimic nu o să realizăm”, a declarat Recean, într-un video filmat de reporterul Pro TV Chișinău. 

Bărbatul a avut și alte întrebări, însă premierul i-a spus că posibilitatea de a pune întrebări a fost deja epuizată. 

– Și încă două întrebări am și gata. Se poate?

– Deja le-ați epuizat pe toate.

– Eu vă rog frumos.

– Nu, nu. O să veniți la mine la audiență.

– Dar când?

– Păi, iată, înscrieți-vă la audiență

Dorin Recean a efectuat o vizită de lucru în raionul Orhei, acolo unde s-a întâlnit și cu locuitorii din regiune. În prezent, consumatorii casnici achită pentru gaz 29 de lei şi 27 de bani pentru un metru cub de gaze naturale.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram