Primarul Ceban, prezent „cu sufletul” la adunarea Maiei Sandu. Nu va putea fi fizic în PMAN, dar promite să trimită acolo 2000 de oameni

Primarul Capitalei, Ion Ceban, nu va putea participa fizic la Adunarea „Moldova Europeană”, care va avea loc astăzi în Piața Marii Adunări Naționale. Asta deoarece se află în prezent într-o vizită de lucru în Statele Unite. Totuși, el spune că atât el, cât și partidul pe care îl reprezintă, MAN, susțin întru totul acțiunea.

„Astăzi, în inima Capitalei, în PMAN, echipa Partidului Mișcarea Alternativa Națională – MAN, va fi prezentă. Colegii noștri vor fi peste 2 mii de membri. Participăm nu pentru o anumită persoană sau pentru un partid. Participăm și suntem pentru obiectivul național, cel de integrare Europeană anunțat de la bun început de Partidul MAN pe care am onoarea să-l conduc”, a scris Ceban pa pagina sa oficială.

Mai mult, acesta a publicat și o poză din SUA, în care apare alături de deputatul Zurab Todua, în care țin drapelul Moldovei și cel al UE.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *