Președintele Parlamentului European, Roberta Metsola, a ajuns la Chișinău. Aceasta a fost întâmpinată cu flori la aeroport

Șefa legislativului de la Bruxelles, Roberta Metsola, a aterizat, în această dimineață, pe Aeroportul Internațional Chișinău, pentru a participa la Adunarea „Moldova Europeană”, aceasta fost întâmpinată cu flori de un funcționar guvernamental și urmează să se întâlnească cu președintele Maia Sandu și cu premierul Dorin Recean, iar apoi să urce pe scena din Piața Marii Adunări Naționale.

Anterior, înaltul demnitar de la Bruxelles menționa că este nerăbdătoare să vină la Chișinău.

„Aștept cu nerăbdare să mă aflu duminică la Chișinău pentru a susține alegerea europeană a Moldovei. Locul dumneavoastră este în Uniunea Europeană și vă susținem pe deplin pe calea spre viitoarea aderare. Parlamentul European va fi întotdeauna un prieten adevărat și un aliat al Republicii Moldova. Pentru că pentru noi nu există nicio îndoială: viitorul nostru este împreună”, a spus președinta Parlamentului European.

Între timp, la Chișinău, au ajuns și alți reprezentanți ai Parlamentului European. În această dimineață, europarlamentarul român Siegfried Mureşan a publicat o poză pe Facebook, din fața scenei instalată în piața Marii Adunări Naționale.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram

WordPress PopUp Plugin