Radu Marian, despre solicitarea lui Șor către mai mulți lideri mondiali să salveze Molodva de PAS: Dincolo de ridicol!

Toate aceste încercări disperate de a atrage atenția nu o să funcționeze și nu o să-l scape de justiție. Așa a calificat vicepreședintele Partidului Acțiune și Solidaritate, deputatul Radu Marian, într-o declarație pentru ZIUA, adresarea de astăzi a lui Ilan Șor către mai multe state, printre care Rusia, China, Turcia, India și Brazilia, în care a cerut „salvarea Moldovei de sub jugul PAS”.

„Dincolo de ridicol e toată situația asta. Șor este un condamnat penal, fugar, care trebuie să întoarcă miliardele furate. Și o să le întoarcă, vrea el ori nu vrea. O să facă pușcărie, vrea el ori nu vrea. Toate aceste încercările disperate de a atrage atenția nu o să funcționeze și nu o să scapă de justiție”, a declarat Radu Marian pentru ZIUA. 

Deputatul PAS a mai precizat că nu-și poate explica felul în care au fost selectate țările la care a decis să se adreseze Ilan Șor. Totuși, potrivit lui, este evident faptul că Rusia susține atât financiar, cât și politic, formațiunea pe care o conduce Șor.

„Se adresează Rusiei, care este un stat agresor. El este susținut de Kremlin, politic și financiar. El are susținerea statului agresor, care a început acest război (războiul din Ucraina – n.r.) și care amenință Republica Moldova”, a mai spus deputatul PAS. 

Amintim că Președintele Partidului „ȘOR” a făcut un apel către mai mulți lideri politici mondiali să intervină pentru „a salva Moldova de sub jugul PAS”. Apelul a fost făcut într-o scrisoare deschisă, adresată mai multor țări, printre care Rusia, China, Turcia, India și Brazilia, dar și către secretarul ONU, Antonio Guterres.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram