Scandal monstru între CNA și Procuratura Anticorupție! Ofițerii CNA, plângere comună pe numele Veronicăi Dragalin, pe care o acuză de intimidare

Ofițerii Centrului Național Anticorupție au depus o plângere colectivă pe numele șefului Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, scrie realitatea.md, care a intrat în posesia plângerii angajaților CNA, trimisă către Direcția securitate internă a instituției. 

Totul a pornit de la o ședință care ar fi avut loc astăzi, la care  Dragalin și-ar fi amenințat subalternii cu percheziții și dosare penale și le-a cerut celor care se simt cu musca pe căciulă să-și dea benevol demisia pentru a evita acest lucru.

Potrivit crime-moldova.com, Dragalin ar fi convocat miercuri, 7 iunie, o ședință, la care, pe lângă procurorii anticorupție, au fost invitați și ofițerii CNA. Aceștia din urmă au fost chemați pe ascuns, fără să fie informat și șeful CNA, Iulian Rusu. Planul lui Dragalin ar fi fost dat însă peste că atunci când la ședință și-a făcut apariția și Rusu. 

Dragalin i-ar fi cerut directorului de la CNA să părăsească sala, iar când acesta s-a îndreptat spre ieșire, subalternii săi l-au urmat. Nici CNA, nici Procuratura Anticorupție nu a comentat, deocamdată, cazul.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram