Șeful Bismobil Kitchen, primul mesaj după ce a evadat: Este o mascaradă umilitoare pentru mine, nu mai am încredere în justiție!

Șeful Bismobil Kitchen, Mihail Șaran, care a fugit, în 7 aprilie, din custodia poliției, înainte de a fi trimis în arest preventiv, și care nu a fost prins încă de oamenii legii, a postat un mesaj pe Instagram, în care explică motivele pentru care a decis să evadeze. În mesajul, care a fost  însă șters, la scurt timp după ce a fost postat, Șaran spune că a decis să fugă, pentru că „nu mai are încredere în justiție” și că totul „este o mascaradă umilitoare pentru mine și pentru familia mea”.  

„Știu că în ultima perioadă sunteți șocați de ceea ce se petrece, dar vreau să vă asigur că este o mascaradă umilitoare pentru mine și pentru familia mea. Am ajuns să fiu fugar din țara mea proprie, unde am depus suflet și m-am străduit să construiesc ceva frumos. Știu că într-o zi o să mă predau organelor de urmărire penală sau o să mă rețină, însă până atunci o să mă expun online. Voi povesti ceea ce nimeni nu a știut până acum. Sper să nu-mi închide pagina organele de urmărire penală. În primul rând, voi explica de ce am fugit pe 7 aprilie. Am pierdut încrederea în justiție, am înțeles că nu sunt auzit și că mă vor închide cu orice preț. Am înțeles că nu are sens să aștept pronunțarea, deoarece o să fie pozitiv pentru procurori și negativ pentru mine”, se arată, printre altele, în mesajul postat pe profilul lui Șaran. 

Amintim că fondatorul Bismobil Kitchen, Mihail Șaran, care urma să revină în penitenciar, după ce a fost acuzat că punea presiuni pe martori, în timp ce se afla în arest la domiciliu, a dispărut fără urmă. S-a întâmplat chiar în timp ce Judecătoria Chișinău, cu sediul la Ciocana, a admis recursul procurorilor privind întoarcerea sa în penitenciar.

Potrivit poliției, acesta nu s-a prezentat în sala de judecată și se afla în Parcul Dendrariu în timp ce magistrații pronunțau decizia. El a reușit să rupă brățara de monitorizare, a aruncat haina de pe el și s-a făcut nevăzut. În prezent, oamenii legii încearcă să dea de urmele lui.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *