Șeful „Wagner”, Evgheni Prigojin, vrea să pună capăt „operațiunii militare” din Ucraina: Am obținut rezultatele pe care le-am planificat!

Șeful grupării de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, este de părere că Rusia ar trebui să pună punct „operațiunii militare speciale” din Ucraina. „Am obținut rezultatele pe care le-am planificat, iar acum ar fi ideal să anunțăm sfârșitul operațiunii”, a declarat cel care mai este numit și bucătarul lui Putin. 

„Pentru autorități (Rusia n.r) și pentru societate, în ansamblu, e necesar să punem punct operațiunii militare speciale din Ucraina (război n.r). Ideal ar fi să anunțăm sfârșitul operațiunii, să informăm pe toată lumea că Rusia a obținut rezultatele planificate. Și, într-un fel, chiar le-am obținut. Am neutralizat un număr imens de militari ucraineni, am distrus o mare parte a populației masculine active – care fie s-a speriat, fie a fugit în Europa. Am luat o parte a Mării Azov și o mare parte a Mării Negre și ne-am creat un coridor terestru spre Crimeea”, a spus Evgheni Prigojin. 

El a adăugat că Rusiei i-a rămas să se poziționeze bine pe „terenul câștigat și să ne consolidăm poziția în teritoriile pe care le avem”, a adăugat el. 

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram