ULTIMA ORĂ | Starea de sănătate a atacatorului de la aeroport s-a înrăutățit și este ținut în viață de aparate

Starea de sănătate a lui Rustam Așurov, atacatorul care vineri seară a împușcat doi oameni la Aeroportul din Chișinău, s-a înrăutățit și este calificată ca foarte gravă. Acesta se află în comă și este ținut în viață cu ajutorul unui aparat de respirație artificială. Informația a fost confirmată pentru ZIUA.MD de șeful Inspectoratului General de Poliție, Viorel Cernăuțeanu.

Potrivit șefului IGP, după atacul de la aeroport, la Chișinău au venit trei angajați ai Ministerului de Interne de la Dușanbe pentru a se documenta pe marginea acestui caz.

Amintim că Rustam Așurov, care a împușcat mortal doi oameni și a rănit o persoană, era căutat de autoritățile Tadjikistanului pentru participare la răpirea vicepreședintelui unei bănci din Dușanbe. Informația a fost confirmată de Procuratura din Tadjikistan, care a menționat că răpirea a avut loc acum o săptămână, pe o strada din capitala Tadjikistanului, iar ulterior bărbatul a încercat să se ascundă în țările UE, ajungând mai întâi în Turcia, iar apoi în Republica Moldova.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *