VIDEO | Accident naval grav în România. Doi bărbați au fost răniți și o a treia persoană este dată dispărută

accident naval

Doi bărbaţi au fost răniţi, iar altul este dispărut, după ce două ambarcaţiuni s-au ciocnit, pe Braţul Sfântu Gheorghe, din judeţul Tulcea. Victimele au fost transportate la spital, iar căutările continuă pentru indetificarea persoanei dispărute.

În imaginile surprinse la scurt timp după accident, se observă una dintre ambarcațiunile implicate care a fost destul de avariată. 

Autorităţile din judeţul Tulcea au fost alertate, în noaptea de marţi spre miercuri, în urma accidentului.

”Dispeceratul colocat ISU-SAJ a fost anunţat de un bărbat că el şi o altă persoană aflată în aceeaşi ambarcaţiune au nevoie de îngrijiri medicale, după ce au fost implicaţi într-un accident naval pe Braţul Sfântu Gheorghe în dreptul km 55 (zona Dunăvăţu de Sus), iar conducătorul din a doua ambarcaţiune este dispărut”, a transmis ISU Tulcea, potrivit News.ro.

Sursa citată a precizat că un echipaj medical SMURD şi unul din cadrul SAJ Tulcea s-au deplasat în localitatea Mahmudia, unde au luat contact cu cele două persoane şi le-au acordat îngrijiri medicale, transportându-le ulterior la unitatea medicală de urgenţă cu diverse traumatisme. Cele două victime sunt bărbaţi şi au 46 respectiv 32 de ani.

În tot acest timp, Autoritatea Navală Română şi un echipaj din cadrul Poliţia Transporturi s-au deplasat în zona accidentului pentru căutarea conducătorului celei de-a doua ambarcaţiuni, ulterior fiind solicitat şi un echipaj de căutare salvare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. 

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram