VIDEO | Doi funcționari, unul de la Primărie, iar altul din Guvern, au fost demiși, pentru că au apărut în poze alături de Brînzaniuc, susține candidatul PSDE

Guvernul PAS și Primăria lui Ceban sunt „frați siamezi”, în opinia candidatului PSDE pentru funcția de primar al Capitalei, Vadim Brînzaniuc. El a declarat, în cadrul unor dezbateri televizate, că un angajat de la Primărie, dar și șefa unei agenții guvernamentale au fost demiși din cauza că s-au afișat împreună cu reprezentanții PSDE.

Potrivit lui Brînzaniuc, în cazul ambelor instituții, au loc epurări de cadre pe criterii politice, prin urmare, nu există nicio diferență dintre administrația municipală și cea centrală.

„PAS și Ion Ceban sunt frați siamezi. Vă dau un exemplu. În luna aprilie, într-o suburbie a Chișinăului, într-o fotografie cu mine, apare un domn angajat în structurile municipale, care activa în cabinetul primarului actual, tată a trei copii minori. Joi a apărut poza, vineri a fost demis. Duminică, am avut lansarea în campania electorală, în Parcul „Alunelul”. La eveniment a participat o doamnă, care activează într-o structură de stat, agenție guvernamentală, șef de direcție. Luni, i s-a cerut expres demisia. Iată două exemple. Dacă noi vorbim despre bun simț, atunci nu știu ce să spun”, a declarat Vadim Brînzaniuc.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *