VIDEO | Ion Ceban ia în derâdere „Satul European” al PAS: „Faceți întâi toalete în școli și după aceea să veniți să promiteți că o să faceți ceva la Chișinău”

O nouă replică acidă la adresa guvernării din partea primarului degrevat al Capitalei, Ion Ceban. Acesta a făcut un live pe Facebook, dintr-un cartier din sectorul Ciocana, reabilitat de Primărie, ca să le arate celor din PAS cum ar trebui să arate adevăratele „proiecte europene”. Ceban a făcut trimitere la programul guvernamental „Satul European”, unde „se pune câte un teren de joacă, iar tot satul este plin de balegă”.

„40 la sută din curțile de bloc de la Ciocana le-am reabilitat. Tot aici am reabilitat bulevardul Mircea cel Bătrân, Sadoveanu, scuarurile, parcurile conexe. Se lucrează la Spătaru și în multe, multe alte zone. Celor care văd că se dau mari și tari și specialiști în ale muncilor în municipiul Chișinău repet: v-am arătat astăzi cum ar trebui să fie investițiile în suburbii, când doar un are 15, 20, 25 de milioane, nu 450 de mii de lei, de ochii lumii, de murdărit, proiect pe care-l numiți „Satul European Expres” sau „Satul European””, a menționat Ceban.

În context, liderul MAN a luat în derâdere proiectele realizate de Guvern, prin intermediul acestui program.

„Repet: de două ori am investit mai mult în suburbii decât ați investit voi în toate „satele europene”, unde se repară niște iluminat, iar drumul este spart, se pune un teren de joacă, iar tot satul este plin de balegă. Faceți, mai bine, toalete prin țară, în instituțiile educaționale! La cele peste 200 de instituții unde mai sunt toaletele afară și pe niciuna n-ați băgat-o înăuntru în această perioadă. Pe urmă veniți și promiteți că o să faceți ceva la Chișinău”, a mai spus primarul degrevat al Capitalei .

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram

WordPress PopUp Plugin