VIDEO | La un pas de o nouă tragedie. Doi turiști care hrăneau un urs pe Transfăgărășan au scăpat la limită de un atac

Imagini cu doi bărbaţi atacaţi de urs pe Transfăgărăşan sunt distribuite, miercuri, în mediul online. Bărbaţii, coborâţi dintr-o maşină parcată pe marginea drumului, au hrănit animalul şi se fotografiau cu el, când ursul a atacat. În apropiere se vede un alt urs, transmite News.ro.

Imaginile au apărut la o zi după după tragedia în urma căreia o tânără a fost ucisă de un urs, în timpul unei drumeţii în munții Bucegi.

Cei care au distribuit, miercuri, imaginile în mediul online, susţin că sunt înregistrate recent pe Transfăgărăşan. Ar fi vorba despre doi ucraineni, coborâţi dintr-o maşină parcată pe marginea drumului, în care pare că mai sunt persoane.

@anamariakontratovici

transfagarasaniulie2024kawa1000plimbare@Kontratovici Ovidiu

♬ sunet original – AnamariaKontratovici

Bărbaţii hrănesc animalul, se apropie de el şi se fotografiază cu el. În apropiere se vede un alt urs care dă să se apropie de cei doi, însă se sperie de maşinile care trec. La un moment dat, ursul îl atacă pe unul dintre bărbaţi, care cade jos, însă animalul fuge, speriindu-se de claxoane.

În repetetate rânduri, autorităţile din România au făcut apel la turişti să nu hrănească animalele, să nu se apropie de ele şi să nu încerce să le fotografieze.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram