VIDEO | „Nothing Else Matters”, cântat la bandură pe frontul din Ucraina. Clipul viral, apreciat de bateristul Metallica, Lars Ulrich

Imaginile cu un soldat ucrainean cântând hitul formației Metallica, „Nothing Else Matters”, la bandură, un instrument tradițional ucrainean, au devenit virale pe internet. Este vorba despre Taras Stoliar, un soldat ucrainean și artist onorat al Ucrainei, care după începerea invaziei la scară largă a Rusiei în Ucraina, a intrat în rândurile Forțelor Armate ale Kievului.

Clipul s-a viralizat rapid după ce a fost distribuit pe rețelele de socializare de jurnalistul ucrainean Alex Mochanov, care a declarat că ”va face totul pentru ca Hetfield și Ulrich (fondatorii trupei Metallica) să afle despre această performanță”.

La scurt timp după postare, jurnalistul a publicat o fotografie sub care a indicat că Lars Ulrich, bateristul Metallica, desemnat unul dintre cei mai buni toboșari din lume, a apreciat melodia soldatului ucrainean.

Potrivit celor de la 24tv.ua, Taras Stoliar este de aproape 20 de ani membru al Orchestrei Naționale Academice de Instrumente Populare din Ucraina. Este absolvent al Colegiului de Muzică din Cernăuți și al Academiei Naționale de Muzică și Artist de Onoare al Ucrainei.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram

WordPress PopUp Plugin