VIDEO | Parada Drapelelor, la Turneul Internațional „Chișinău Rhytmic Stars”. Prezentare de excepție a țărilor participante

Show impresionat la ceremonia oficială de deschidere a Turneul Internațional „Chișinău Rhytmic Stars”, care a avut loc sâmbătă, 27 aprilie. Gimnastele au organizat o paradă a drapelelor, pentru a prezenta țările care participă la acest campionat.

Amintim că, la evenimentul sportiv care se desfășoară în aceste zile la Futsal Arena FMF, din comuna Ciorescu, municipiul Chișinău, participă peste 300 de gimnaste din șapte state – Republic Moldova, România, Irlanda, Israel, Luxemburg, Ucraina și Austria.

Cele mai multe sportive de peste hotare provin din România, care este reprezetată la acest turneu de peste 100 de gimnaste din majoritatea centrelor sportive mari de peste Prut. Este vorba despre București, Constanța, Iași, Baia-Mare, Alba Iulia și Brașov.

Turneul Internațional „Chișinău Rhytmic Stars” se desfășoară între 26 și 28 aprilie și este este organizat de Federația de Gimnastică Ritmică Sportivă din Republica Moldova.   

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *