VIDEO | Poliția, supărată pe agricultorii care au blocat circulația la intrarea în Chișinău: „Au ignorat propriile declarații prealabile”

Circulația rutieră pe șoseaua Hâncești din capitală, la intrarea în Chișinău, rămâne blocată. Polițiștii întreprind toate măsurile pentru a dirija traficul, mai cu seamă că este ora de vârf când traficul este mai aglomerat, anunță IGP, într-un comunicat de presă.

Poliția acuză agricultorii, care au anunțat pentru mâine o acțiune de protest și s-au deplasat astăzi spre Capitală, că au ignorat somațiile forțelor de ordine și propriile declarații prealabile.

„Poliția nu va tolera încălcarea legislației în vigoare și toți conducătorii mijloacelor de transport amplasate neregulamentar sunt deja documentați pentru nesubordonare la cerințele Poliției și blocarea intenționată a benzilor de deplasare a transportului, ceea ce a determinat perturbarea circulației rutiere în capitală și a creat incomodități șoferilor”, se spune în comunicat.

Totodată, Poliția precizează că orice deplasare cu încălcarea Regulamentului Circulației Rutiere va fi documentată în modul corespunzător.

Astăzi, fermieri din mai multe regiuni ale Republicii Moldova au pornit spre Chișinău cu aproximativ 200 de tractoare. Potrivit lor, tehnica agricolă se adună la două locații de la intrarea în Chișinău, iar mâine se va deplasa în fața Guvernului.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram