VIDEO | Președintelui Turciei i s-a făcut rău, în timpul unui talk show televizat, transmis în direct. Emisiunea a fost întreruptă

Incident neașteptat la o televiziune turcească, în timpul unei emisiuni în direct cu președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan. Acestuia i s-a făcut brusc rău, fapt care l-a determinat pe moderator să-și piardă cumpătul. La scurt timp emisia a fost suspendată.

După o pauză de 20 minute, Erdogan a revenit și a continuat să răspundă la întrebări. Acesta a explicat incidentul prin faptul că are gastroenterită, dar a considerat că nu poate lipsi de la emisiune.

Potrivit Politico.eu, Erdogan, care candidează pentru un nou mandat de președinte la alegerile din mai, a anunțat anterior că a anulat toate evenimentele publice programate pentru miercuri.

Alegerile prezidențiale în Turcia vor avea loc peste aproximativ două săptămâni, mai exact în 14 mai. Principalii favoriți sunt Erdogan, în vârstă de 69 de ani, care se află la putere din 2003, și Kemal Kılıçdaroğlu, susținut de o coaliție de opoziție, formată din șase partide. Acesta are 74 de ani și a fost anterior deputat în Parlamentul turc.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram

WordPress PopUp Plugin