VIDEO | Usatîi confirmă spusele lui Ceban: Mama lui urma să fie reținută în această dimineață, la indicația lui Lilian Carp

Liderul formațiunii „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, confirmă declarațiile de marți ale primarului Capitalei, Ion Ceban, potrivit cărora procurorii ar fi urmat astăzi să descindă cu percheziții la mai multe persoane din anturajul său, iar mama acestuia, Eugenia Ceban, consilier în CMC, să fie reținută. 

Mai mult, Usatîi spune că cel care ar fi dat indicații ca perchezițiile să aibă loc ar fi fost șeful Comisiei parlamentare securitate națională și ordine publică, deputatul PAS, Lilian Carp. Declarațiile au fost făcute la emisiunea „Puterea a Patra” de la N4.

Marți, primarul capitalei, Ion Ceban, a acuzat guvernarea PAS că-i intimidează familia, pentru a pune presiuni pe el. Potrivit lui, mascații urmau să descindă, miercuri dimineață, cu percheziții acasă la părinții lui, pentru a-l discredita public și pentru a-i închide gura. Mai mult, Ceban a menționat că știe cine este candidatul PAS la alegerile din Chișinău, dar nu i-a dat numele, precizând doar că acesta ar fi președintele unei comisii parlamentare.

Procuratura Anticorupție a negat informația prezentată de primarul Chișinăului. 

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *