AUDIO | Carp, pentru ZIUA.md, despre acuzațiile lui Usatîi și Ceban: Doi spiriduși în slujba rușilor. Cred că au pus umărul la interdicția pe care mi-a aplicat-o Moscova

Deputatul PAS, Lilian Carp, s-a arătat suprins de acuzațiile lansate de Renato Usatîi, care a spus că el ar fi dat indicații ca mama lui Ion Ceban să fie reținută. Totuși, el consideră că Usatîi și Ceban ar acționa la indicația Moscovei și că și-ar coordona acțiunile.  

„Eu stau și mă mir de imaginația Moscovei, pentru a putea să-și pornească doi spiriduși. Nu înțeleg logica, în condițiile în care și astăzi Procuratura Anticorupție a spus foarte clar că nu există nimic. Este imaginație lor bolnavă deja. Habar nu am. Ce să comentez, niște aberații?”, a menționat Lilian Carp, pentru ZIUA.md.

În același timp, el nu excude că cei doi au avut și ei un rol la declararea unor demnitari moldoveni, printre care și Lililan Carp, drept persoane indezirabile în Rusia.

„Habar nu am ce e în mintea lor. Văd că mai multe lucruri sunt regizate în raport cu mine. Nu m-aș mira că sunt băieții care au pus un umărul la includerea mea în lista celor care nu au ce căuta la Moscova. Apoi au început atacurile de astăzi. Foarte straniu. Văd că băieții sunt conectați la regia celor de la Moscova în raport cu mine. Poate sunt acutizări de primăvară, nu înțeleg.

Reacția vine după ce, liderul formațiunii „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, i-a dat dreptate primarului Capitalei, Ion Ceban, care a spus că procurorii ar fi urmat astăzi să descindă cu percheziții, iar mama sa, Eugenia Ceban, consilier în CMC, să fie reținută. Potrivit lui, în spatele operațiunii ar fi deputatul PAS, Lilian Carp.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *