VIDEO | Primarul Capitalei riscă să fie suspendat din funcție! Ceban: Solicitarea vine din partea ANI, la ordinul PAS

Primarul capitalei, Ion Ceban, susține că ar putea fi suspendat din funcția pe care o deține, în baza unui act emis de Autoritatea Națională de Integritate, care a depistat neconcordanțe între veniturile și cheltuielile edilului-șef al Chișinăului. 

Mai exact, acesta nu ar fi declarat cheltuieli între cinici și șapte mii de euro pe an, în ultimii patru ani. Ceban susține că ordinul ANI a fost emis la ordinul PAS, care, potrivit lui, continuă presiunile și atacurile asupra lui. 

„Vă mai amintiți când am rugat să fie verificați 40 de demnitari, parlamentari, de la PAS, care sunt milionari. Atunci au sărit ca pe jar toți trepădușii, toți trolii, și a fost o avalanșă de vreo două luni de zile de mesaje și amenințări de tot felul și au zis ca ANI să-l controleze pe Ceban. Și ANI a terminat să-l controleze pe Ion Ceban”, a declarat edilul.  

Ceban a mai spus că va contesta ordinul ANI în instanță. 

„Noi vom contesta în instanța de judecată și vom câștiga acolo. V-am spus, ei (PAS n.r) nu pot învinge la Chișinău în nicio formulă. Nu au niciun candidat și nu au nicio șansă, pentru că nu au făcut nimic în țară”, a mai spus Ceban. 

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram

WordPress PopUp Plugin