VIDEO | Robert Kennedy Jr., nepotul preşedintelui american JFK, și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din SUA

Robert Kennedy Jr., nepotul preşedintelui american John Fitzgerald Kennedy, a anunţat că va candida la alegerile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii, anunță Reuters.

„Îmi anunţ candidatura la învestitura democrată”, a afirmat Robert Kennedy Jr, ale cărui şanse de reuşită sunt limitate, în faţa susţinătorilor săi din Boston, potrivit Agerpres. 

Robert Kennedy Junior este fiul fostului ministru democrat al Justiţiei şi candidat la preşedinţie Robert Kennedy, care a fost asasinat în 1968, dar ş a nepotul preşedintelui John Fitzgerald Kennedy, asasinat cu cinci ani înainte.

Kennedy, avocat specializat pe probleme de mediu, este unul dintre puţinii candidaţi care s-au alăturat oficial taberei democrate, aşteptând decizia preşedintelui Joe Biden. În vârstă de 80 de ani, liderul de la Casa Albă susţine că intenţionează să candideze pentru un al doilea mandat, dar nu şi-a oficializat încă intrarea în campanie.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *