VIDEO | Rusia, în prag de război civil! Vladimir Putin, reacție le revolta lui Prigojin: Aceasta este trădare, un cuțit în spatele poporului rus

Vladimir Putin l-a acuzat sâmbătă dimineața pe Evgheni Prigojin de „trădare” și a anunțat că vor fi luate „măsuri extrem de dure” împotriva rebeliunii mercenarilor Wagner. 

„Ceea ce vedem astăzi este trădare! E o lovitură asupra Rusiei, asupra poporului rus. E un cuțit în spate pentru trupele noastre. Ne vom apăra patria. Oamenii responsabili de rebeliune vor fi aduși în fața justiției”, a spus Putin, în cadrul unei declarații publice, făcute sâmbătă la Kremlin și difuzată de presa de la Moscova. 

Liderul de la Kremlin a anunțat că „forțele armate au primit instrucțiuni și au fost luate măsuri restrictive în regiunea Moscova și alte regiuni”. 

„Intrigile și toate celelalte au adus la un neliniște masivă iar tragedia acestuia război a făcut ca rușii să cadă victime ale acestuia. Ne vom apăra patria, inclusiv pentru a trece peste obstacole. Este vorba despre ambiția unor forțe endemice. Eroii care au eliberat zone ocupate din Ucraina încearcă să restabilească dominația asupra lor. Ca președinte și comandant suprem fac tot ce se poate pentru a respinge acest atac. Cei care au trădat Rusia, mă adresez tututor celor implicați, să nu își asume participarea la niciun conflict armat. Vom apăra cu siguranță întregul teritoriu”, a adăugat Vladimir Putin. 

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram