VIDEO | Șefa PA are plan un de rezervă, în caz că lucrurile nu se termină cu bine în R. Moldova: „Am cetățenie în altă țară”

„Dacă în Moldova lucrurile nu se termină cu bine am cetățenie în altă țară”. Declarația aparține șefei Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, care s-a referit la curajul colegilor săi în lupta cu fenomenul corupției. Declarația a fost făcută aseară, la emisiunea „Puterea a Patra” de la N4.

„Curajul lor este mult mai mare decât al meu, pentru că eu, până la urmă, am opțiuni. De exemplu, dacă în Moldova lucrurile nu se termină cu bine am cetățenie în altă țară, am carieră în altă țară. Restul procurorilor nu au așa beneficii. Eu am foarte mult respect față de colectivul meu și cred că cei care lucrează în interesul statului trebuie să fie apreciați”, a declarat Veronica Dragalin.

Șefa de la anticorupție a mai precizat că, deși admite că unii procurori ar avea probleme de integritate, majoritatea muncesc cinstit, însă încă nu sunt apreciați de societate.

Veronica Dragalin și-a început mandatul său de cinci la șefia Procuraturii Anticorupție, în data de 1 august anului trecut, venind din Statele Unite ale Americii, unde a plecat cu familia încă în copilărie.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram