VIDEO | Șeful mercenarilor „Wagner” tună și fulgeră! Prigojin: Șoigu, Gherasimov, nemernicilor, unde sunt munițiile?

Șeful grupului de mercenari „Wagner”, Evgheni Prigojin, susține că armata privată pe are o conduce are o insuficiență acută de muniții, iar din această cauza suferă pierderi colosale pe front. Potrivit lui, în timp ce șefii armatei ruse stau în fotolii moi, soldații își pierd viața în bătălii, pentru că „nu au cu ce lupta”. 

Prigojin le-a transmis capilor armatei Federației Ruse un mesaj video plin de înjurături, în care apare alături de câteva zeci de mercenari, care, aparent, zac morți. 

„Aceștia sunt băieții grupului „Wagner” care au murit astăzi. Sângele  lor este încă proaspăt. Acum, ascultați-mă atent, ei sunt tații cuiva, fiii cuiva, iar nemernicii care nu ne dau muniții vor arde în iad. Avem o insuficiență de muniții de peste 70 la sută. Șoigu, Gherasimov, unde sunt munițiile?

Anterior, Prigojin a declarat că Rusia ar trebui să pună punct războiului din Ucraina. „Am obținut rezultatele pe care le-am planificat, iar acum ar fi ideal să anunțăm sfârșitul operațiunii”, a declarat cel care mai este numit și bucătarul lui Putin, acum câteva săptămâni. 

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *