VIDEO | Soția lui Navalnîi cheamă comunitatea internațională să se unească împotriva lui Putin: Trebuie să învingem acest rău!

Iulia Navalnaia, soția disidentului rus Alexei Navalnîi, care și-a pierdut viața într-o închisoare din Siberia, îndeamnă întreaga lume să se unească împotriva lui Vladimir Putin și a regimului său. Prezentă la conferința de securitate din Munchen, Germania, ea a declarat că nu știe dacă informațiile venite din Rusia pe canale oficiale, sunt veridice, deoarece Putin „minte tot timpul”, însă, dacă e adevărat că soțul său a murit, acest lucru nu poate rămâne nepedepsit.

„Nu știu dacă să cred sau nu știrile, știrile oribile pe care le primim din surse guvernamentale. Dacă este adevărat, vreau ca Putin, tot anturajul său, prietenii săi, guvernul său, să știe că vor fi trași la răspundere pentru ceea ce au făcut familiei noastre, țării noastre, soțului meu. Și acest lucru se va întâmpla foarte curând. Vreau să fac apel la întreaga comunitate mondială, la toți cei din această sală, la oamenii din întreaga lume, să ne unim și să învingem acest rău. Să învingem regimul oribil care se află acum în Rusia. Acest regim și Vladimir Putin trebuie să fie trași la răspundere personal”, a declarat Iulia Navalnaia.

Precizăm că astăzi, Alexei Navalnîi, un critic dur al Kremlinului, a murit subit în închisoare. Potrivit informațiilor oficiale, acesta s-a simțit rău în timpul unei plimbări în aer liber și și-a pierdut cunoștința, iar medicii veniți la fața locului nu l-au mai putut salva. Navalnîi avea 47 de ani.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *