Vlad Bătrâncea, foc și pară, după ce PSRM a mai pierdut deputat: „Niciun turist politic nu și-a putut asigura un viitor politic”

Secretarul executiv al Partidului Socialiștilor (PSRM), Vlad Bătrâncea, e supărat rău pe deputatul Irina Lozovan, care a părăsit astăzi fracțiunea parlamentară a PSRM și s-a alăturat Mișcării „Pentru Popor”, platformă afiliată Partidului „ȘOR”. Bâtrâncea i-a cerut fostei sale colege să-și depună mandatul și a anunțat că va sesiza Procuratura pe acest caz. 

„Niciodată, niciun turist politic nu și-a putut asigura un viitor politic. Cariera oricărui turist politic este sortită eșecului. Ei nu pot avea niciun fel de viitor. Am un mesaj către acești deputați – îi anunț că ne vom întâlni cu ei la Procuratură, pentru că atunci când bagi cuțitul în spatele colegilor, îi înșeli pe cei care ți-au dat votul, încalci legea. Nu poți construi o carieră politică, bazându-te pe trădare”, a declarat Vlad Bătrîncea.

Deși acum este supărat, drumul său politic nu a fost lipsit de ceea ce politicienii numesc acte de trădare politică. Bătrâncea și-a început cariera în Partidul Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM). La parlamentarele din 2010 a candidat pe listele partidului condus de Vladimir Voronin, însă nu a acces în Parlament. În 2011 a părăsit cu scandal PCRM și l-a urmat pe Igor Dodon, la PSRM.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *