Vlad Filat: PAS este sectă, nu partid, iar tot ceea ce face reprezintă o reflecție exactă a voinței Maiei Sandu

SURSA: Puterea a patra, N4

PAS nu acționează ca un partid politic, ci ca o sectă, iar toate deciziile pe care le iau reprezentanții acestui partid nu țin cont de lege sau de reguli, ci de mofturile Maiei Sandu. Declarația aparține fostului premier și lider PLDM, Vlad Filat, care a acuzat actuala putere, la emisiunea lui Gheorghe Gonța, de la N4, de o lipsă crasă de viziune și responsabilitate.

Potrivit lui Filat, ceea ce se întâmplă în prezent în Republica Moldova este foarte grav, însă toate acestea reprezintă „reflecția exactă a Maiei Sandu”.

„Tot ce se se întâmplă este o reflecție a ei de gândire și a dorințelor sale. Să nu credeți că această guvernare acționează în baza unei strategii sau unei gândiri logice. Majoritatea dintre ei acționează după logica „îi va place asta Maiei Sandu sau nu. Republica Moldova nu este guvernată după lege, după principii și valori, vorba aceea, la noi se guvernează după cum vrea Maia Sandu. Vrea Maia Sandu să fie candidat la președinție, este candidat la președinție, vrea să fie prim-ministru, este prim-ministru, vrea să-și pună procuror general, trebuie, altfel pleacă în demisie, vrea să dizolve Parlamentul, îl dizolvă, vrea să scoată procurorul general, îl scoate și tot așa”, a declarat Vlad Filat.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram