Alaiba, acuzat de vecini că își parchează neregulamentar mașina și le blochează trecerea: „A parcat soția, probabil nu a găsit alt loc”

Mașina ministrului Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Aliaba, a fost surprinsă parcată neregulamentar, într-o curte din Capitală, chiar aproape de intrarea într-un bloc de apartamente. Mașina a fost fotografiată de vecinii din bloc, care s-au arătat nemulțumiți de gestul vicepremierului. 

Totuși, se pare, nu Dumitru Alaiba a parcat mașina acolo, ci soția lui. Într-un comentariu pentru ZIUA.md, vicepremierul a spus că mașina era parcată în curtea blocului vecin, însă  este sigur că soția lui a verificat dacă nu blochează accesul oamenilor în clădire. 

„Probabil soția a parcat, însă sunt 100 de procente sigur că a verificat dacă blochează sau nu intrarea. Este foarte conștientă. În acea curte parchează toți. Noi, de obicei, ținem mașina în drum, dar probabil nu erau locuri în timpul zilei. Vecinii din blocul ăla tare nu iubesc vecinii din blocul nostru și sunt permanente certuri cu parcarea. De aceea, noi parcăm în drum ca să nu intrăm în această gălăgie. Probabil nu a găsit loc”, a declarat Dumitru Alaiba pentru ZIUA.md.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram

WordPress PopUp Plugin