Andrei Spânu recunoaște că are dosare penale, dar spune că este victima „sistemului corupt”

Fostul vicepremier Andrei Spânu susține că este victima unor cercuri de influență din cadrul structurilor de forță, care ar încerca să-l compromită. Așa a comentat el, într-un interviu, dosarele penale în care este vizat și despre care spune că ar fi fost fabricate la comanda „oamenilor lui Plahotniuc”.

Spânu a dat și câteva nume, care ar sta în spatele campaniei declanșate împotriva sa. Este vorba despre Sergiu Mițelescu, de la SIS, Mihail Ivanov, șeful adjunct al Procuratura Anticorupție, fostul director SIS, Alexandru Esaulenco, precum și ofițerul SIS Vitalie Ojog. Mai mult, fostul vicepremier susține că, pe lângă dosarele care i-au fost intentate, mai este amenințat și direct, cu răfuiala fizică.

„Băieții șmecheri au întrecut limita. Unele lucruri trebuie deja spuse. Unul din motivele pentru care continuu să fiu atacat este că, din primele zile, am spus că oamenii care l-au slujit pe Plahotniuc, în special cei din structurile de drept, trebuie să plece imediat din structurile de forță. Pe lângă dosare, un mascat a venit la mine acasă și m-a amenințat cu răfuiala fizică”, a spus Andrei Spânu.  

Anterior, Centrul Național Anticorupție a confirmat public că investighează modul în care fostul ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale și-a câștigat averea.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram