Cursa feroviară Chișinău-Iași a fost reluată, însă pe șine a fost pus un tren sovietic, cu vagoane dărăpănate și mobilier uzat

Cursa feroviară Chișinău-Iași a fost reluată, așa cum au promis autoritățile, doar că în locul trenului modern care circul ape această linie a fost pus pe șine un tren sovietic vechi. Despre asta scrie site-ul stiri.md.

Potrivit sursei citate, pasagerii cursei de tren au avut parte de o experiență neașteptată și dezamăgitoare când au constatat că în locul vagoanelor confortabile și moderne, au călătorit cu un tren vechi. Imaginile publicate dezvăluie starea deplorabilă a vagoanelor și mobilierul uzat din interior.

„De data aceasta călătoria nu a fost la fel de plăcută ca de obicei. Trenul care circulă în mod normal este mult mai confortabil. Eu călătoresc des spre Iași și știu cum arată trenul normal. De data aceasta am avut parte de un tren vechi. A fost inconfortabil, în vagon erau mulți oameni beți, nici măcar nu s-a respectat repartizarea locurilor. Când am venit, locurile noastre erau deja ocupate, a trebuit să ne căutăm altele”, a remarcat pasagerul.

În data de 31 ianuarie, a fost anunțat că circulația trenului pe ruta Chișinău – Iași (Socola) va fi suspendată din cauza unor probleme tehnice, determinate de defectarea garniturii modernizate. Ulterior, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a promis că se vor depune eforturi pentru a remedia situația. La scurt timp, CFM a anunțat că s-a răzgândit și că această cursă nu va mai fi suspendată.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram