EDITORIAL CONTROVERSAT | Despre controversele provocate de un interviu controversat, luat de un jurnalist controversat de la un președinte controversat

Controversatul interviu, realizat de controversatul jurnalist american Tucker Carlson cu controversatul președinte rus Vladimir Putin (despre care circulă un zvon controversat că ar fi, de fapt, o dublură), a stârnit controverse pe tot globul pământesc, din cauză că presa mainstream a considerat că această situație, banală în esență, ar fi foarte controversată.

Pe fundalul acestor controverse în lanț, nici nu mai contează că Putin controversatul, indiferent că-i original sau copie, n-a zis nimic ce ne-ar putea impresiona măcar în vreun fel, iar controversatul Carlson n-a făcut nimic ieșit din comun, decât să ia un interviu, lucru care cândva părea firesc pentru un jurnalist.

Chestia-i că, din cauza atitudinii controversate din partea mainstream-ului, acest lucru, banal în esență, a devenit un eveniment mega-super-wow, care le-a picat ca laptele-n păsat exact celor pe care mainstream-ul îi consideră controversați. În plus, isteria făcută pe loc gol pică exact la țanc, ținând cont de realitățile electorale controversate în care ne aflăm. 

Mda, controversată situație!

Iată de ce acest sistem controversat, cu tot cu presa lui plată alias mainstream, care hodorogește asemenea unei cutii de tinichea legată de coada unui câine și nu face altceva decât gălăgie și praf, trebuie demolat. Cât nu ne-am tâmpit definitiv!

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram