VIDEO | Evadare ca în filme! Fondatorul Bismobil Kitchen a dispărut fără urmă, înainte să ajungă din nou în izolator

Fondatorul Bismobil Kitchen, Mihail Șaran, care urma să revină în penitenciar, după ce a fost acuzat că punea presiuni pe martori, în timp ce se afla în arest la domiciliu, a dispărut fără urmă. S-a întâmplat chiar în timp ce Judecătoria Chișinău, cu sediul la Ciocana, a admis recursul procurorilor privind întoarcerea sa în penitenciar.

Potrivit poliției, acesta nu s-a prezentat în sala de judecată și se afla în Parcul Dendrariu în timp ce magistrații pronunțau decizia. El a reușit să rupă brățara de monitorizare, a aruncat haina de pe el și s-a făcut nevăzut. În prezent, oamenii legii încearcă să dea de urmele lui.

Fondatorul Bismobil Kitchen a ajuns în arest, după ce a lăsat fără bani și fără mobilă sute de oameni în România. Potrivit presei de peste Prut, oamenii au plătit, în media aproximativ 6000 de euro, ceea ce reprezenta un avans de 70% pentru bucătării pe care nu le-au mai primit. Compania ar fi prejudiciat și clienți din Republica Moldova, care au acuzat-o că nu și-a onorat comenzile și nu mai răspundea la telefon.

Brandul Bismobil Kitchen avea 14 magazine în toată România, cu showroomuri deschise în București, Cluj, Iași, Timișoara, Sibiu, Oradea, Târgu-Mures, Pitești și Galați, precum și în străinătate, în Spania, Bulgaria, Republica Moldova.

Ulterior, fondatorul companiei, Mihail Șaran, a fost reținut în Republica Moldova de ofițerii Direcției Generale Urmărire Penală și ai Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu procurorii PCCOCS, ca mai apoi să fie eliberat din izolator și plasat în arest la domiciliu.

Ulterior însă, anchetatorii, după noi percheziții la domiciliul său, au depistat probe care i-au determinat să ceară plasarea bănuitului în izolator.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *