Fostul antrenor al Simonei Halep și-ar fi asumat vina pentru dopajul sportivei

Patrick Mouratoglou și-ar fi asumat vina pentru dopajul Simonei Halep, în cadrul audierilor de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv din Elveția, susțin sursele Sport.ro. Antrenorul francez ar fi stat doar 23 de minute în tribunalul de la Lausanne, dar și-ar fi asumat răspunderea în fața judecătorilor pentru situația prin care trece Simona Halep.

Cea mai titrată tenismenă a României era antrenată de Patrick Mouratoglou în momentul în care a fost testată pozitiv la roxadustat, o substanță interzisă. De altfel, însuși antrenorul francez și echipa lui au fost cei care i-au recomandat suplimentul contaminat, scrie sursa citată.

TAS este ultimul „front” în încercarea Simonei Halep de a-și dovedi dreptatea și de a redeveni cât mai rapid în tenisul profesionist. Sportiva recunoștea recent că o suspendare de patru ani, pedeapsa dictată de tribunalul Sport Resolutions, ar putea însemna sfârșitul carierei, având în vedere că va împlini 33 de ani pe 27 septembrie.

Simona Halep este suspendată din tenisul profesionist din octombrie 2022 și își caută dreptatea în fața instanței supreme în sport.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *