Fostul deputat român, Cristian Rizea, condamnat pentru corupţie în statul vecin, a fost extrădat în această seară în România. Rizea va fi dus direct în penitenciar, anunță autoritățile române

Fostul deputat român, Cristian Rizea, condamnat pentru corupţie în statul vecin, a fost extrădat în această seară în România. Acesta a fost declarat indezirabil pentru o perioadă de 15 ani și a fost predat autorităților române, pentru a-și ispăși pedeapsa în dosarul în care a fost condamnat.

Anunțul a fost făcut de Inspectoratul General pentru Migrație din cadrul Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova.

“Conform procedurilor legale, străinul a fost îndepărtat sub escortă de pe teritoriul național de către personalul specializat al IGM.

Amintim că, declararea străinului persoană indezirabilă este o măsură asiguratorie, dispusă împotriva unui străin care a desfăşurat, desfăşoară ori în a cărui privinţă există indicii temeinice că intenţionează să desfăşoare activităţi de natură să pună în pericol securitatea naţională sau ordinea publică.

Măsura în cauză se dispune de autoritatea competentă pentru străini din oficiu sau la propunerea unor alte autorităţi cu competenţe în domeniul ordinii publice şi al securităţii naţionale care deţin date sau indicii temeinice în sensul celor indicate supra.”, a comunicat Inspectoratul General pentru Migrație.

SURSA: Inspectoratul General pentru Migrație

Cristian Rizea va fi dus direct în penitenciar, anunță autoritățile române

“În această seară, 27 aprilie, Poliția Română a fost solicitată de autoritățile din Republica Moldova să preia un bărbat, în vârstă de 54 de ani, față de care Tribunalul București a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost preluat cu sprijinul Poliției de Frontieră și urmează a fi introdus într-un penitenciar al Administrației Naționale a Penitenciarelor.”, a anunțat Poliția Română.

SURSA: Poliția Română
Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram

WordPress PopUp Plugin