Grav accident cu implicarea unei motociclete și a unei mașini a poliției,  în apropierea Aeroportului Chișinău. Doi oameni au decedat pe loc

O motocicletă s-a ciocnit cu o mașină de patrulare a Inspectoratului Național de Securitate Publică pe buldevardul Dacia din Chișinău. În urma impactului, șoferul motocicletei și pasagerul său au murit pe loc.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, accidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 12:30, la intersecția bulevardului Dacia din capitală cu drumul de ieșire de pe teritoriul Aeroportului Internațional Chișinău.

La locul accidentului s-a deplasat conducerea INSP, șeful Direcției de Poliție din capitală și procurorul de serviciu, pentru a stabili toate circumstanțele.

„Conducerea Inspectoratului General al Poliției a dispus inițierea de urgență a unei anchete de serviciu pentru examinarea complexă și din punct de vedere legal acțiunile polițiștilor. Aspectele de examinare a anchetei sunt ținute la control personal de șeful Poliției Naționale, Viorel Cernăuțeanu”, au comunicat reprezentanții IGP.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram

WordPress PopUp Plugin