Hai la iarmaroc! În toate sectoarele Capitalei sunt organizate târguri cu produse autohtone și de sezon

Târguri cu produse autohtone sunt organizate în acest weekend, în toate sectoarele Capitalei, anunță Primăria Chișinău. Scopul acțiunii este de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei acces la produse agricole de sezon.

Doritorii care vor să cumpere fructe și legume proaspete sau alte produse de origine autohtonă pot merge la târgul din apropiere:

Botanica – Târg al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”, pe bd. Dacia, 26 (18 și 19 noiembrie).

Buiucani – pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202 – târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali (18 noiembrie). 

Centru – târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume, pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir, (zilnic, până la 30 noiembrie). 

Râșcani – Târg cu fructe, legume și produse apicole, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 și str. Calea Orheiului 109/2 (până pe 26 noiembrie).

De asemenea, pe teritoriul Pieței Avicole, str. Cărbunari, 9 are loc Iarmarocul tematic „Butoiaș” (1-30 noiembrie), organizat de Î.M. „Piața Centrală”, unde pot fi găsite agricole de sezon, inclusiv struguri și accesorii pentru vinificație. 

Primăria Municipiului Chișinău încurajează cetățenii să viziteze târgurile, pentru a consolida relațiile dintre producătorii autohtoni și consumatori.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *