Jurnaliști moldoveni, lăsați după poarta Președinției, în timpul vizitei premierului român Nicolae Ciucă | VIDEO

Câțiva jurnaliști de la Chișinău au fost împiedicați să intre în Președinție, pentru a relata despre întrevederea prim-ministrului României cu președinta Maia Sandu, menționează canalul de telegram Radar Politic.

Printre cei cărora le-a fost interzis accesul se numără echipa RLIVE TV și fotografa agenției IPN, Elena Covalenco. „Spre deosebire de alții, pe noi nu ne-au lăsat în Președinție la întrevederea cu premierul român”, a scris jurnalista pe pagina sa.

Potrivit sursei citate, presa de la Chișinău a fost anunțată că nu va putea filma, deoarece nu se vor face declarații comune a premierului de peste Prut și președintei Republicii Moldova. Pe de altă parte, se precizează că jurnaliștii care îl însoțesc pe Nicolae Ciucă vor putea realiza doar imagini de protocol.

Deocamdată nu este clar dacă accesul în Președinție le-a fost îngrădit tuturor jurnaliștilor moldoveni sau doar unora dintre ei.

Șeful executivului de la București a ajuns la Chișinău în această dimineață și are planificate mai multe întrevederi cu oficialii moldoveni. Prima care l-a găzduit pe oaspetele român a fost președinta Maia Sandu.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *