Jurnalistul Alexei Lungu, în prezent președinte al Partidului Șansă, s-a înregistrat în cursa pentru Primăria Orhei

Alexei Lungu, liderul Partidului Șansă, apropiat lui Ilan Șor, și actualul primar interimar al municipiului Orhei, s-a lansat în cursa electorală. El a depus actele necesare pentru înregistrarea sa în calitate de candidat la funcția de primar al Orheiului.

Alexei Lungu a subliniat rolul său activ în calitate de primar interimar, afirmând că interacționează zilnic cu locuitorii din Orhei pentru a soluționa problemele comunității.

„Este plăcut să mă aflu printre cei cărora le pasă sincer de oraș și fac totul pentru dezvoltarea lui. În fiecare zi, împreună, reparăm curți și drumuri, înfrumusețăm parcurile, facem ordine în comunicații. Sunt o mulțime de proiecte de infrastructură prevăzute în planurile noastre, pe care cu siguranță le vom îndeplini”, a menționat Alexei Lungi.

De asemenea, el a menționat că există numeroase proiecte de infrastructură în planurile viitoare, pe care intenționează să le pună în aplicare pentru a spori calitatea vieții locuitorilor Orheiului.

Alexei Lungu este un cunoscut jurnalist care a activat în trecut la diferite posturi TV. Recent, el a ajuns liderul Partidului „Șansă”, după ce în ultima vreme a lucrat la una dintre televiziunile lui Șor. În septembrie, Lungu a fost numit primar interimar al orașului Orhei.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram