Masacrul de la școala din Belgrad: Atacatorul a făcut o listă de 16 colegi pe care voia să-i ucidă, pentru că învățau mai bine decât el

Atacul de la școala din Belgrad, Serbia, de săptămâna trecută, a fost premeditat, iar polițiștii au găsit acasă la adolescentul de 14 ani un plan minuțios al masacrului și o listă cu 16 copii pe care băiatul voia să îi ucidă. Iar motivul este halucinant: copii învățau mai bine decât el, scrie hotnews, care citează presa sârbă. 

Potrivit anchetatorilor, băiatul începuse de o lună să pună la cale atacul și își planificase fiecare detaliu. Miercuri, 3 mai, după două zile de vacanță, a mers la școală cu un rucsac în care se aflau două pistoale și 4 cocktail-uri Molotov. El luase pistoalele din seiful tatălui său, un cunoscut medic radiolog din Belgrad. Copilul dobândise abilități de tragere de la vârsta de 12 ani, mergând în poligon împreună cu tatăl său.

În doar 120 de secunde, a împușcat 14 copii, un agent de securitate și pe profesoară de istorie. Totul s-a petrecut între orele 8.40 și 8.42, iar băiatul a tras, în total, 57 de gloanțe.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *