PAS sare în apărarea lui Spînu: A avut un rol esențial în consolidarea independenței energetice a Moldovei

Partidul Acțiune și Solidaritate sare în apărarea vicepreședintelui Partidului, Andrei Spînu, și anunță că, în ultima perioadă, acesta ar fi supus unor denigrări și falsuri din partea „fugarilor și grupărilor criminale afiliate Kremlinului”, potrivit unui comunicat de presă al partidului. 

„Andrei Spînu este un membru cheie a conducerii Partidului Acțiune și Solidaritate și a avut un rol major în victoriile electorale din 2020 și 2021. În calitate de ministru de ramură în guvernul Gavrilița, domnul Spînu a avut un rol esențial în consolidarea independenței energetice a Republicii Moldova și a depășirii cu brio a șantajului energetic rusesc fără precedent la care a fost supusă țara noastră în ultimele două ierni. Condamnăm cu vehemență aceste tentative de denigrare împotriva colegului nostru. Andrei Spînu va avea în continuare un rol esențial în efortul țării noastre de a deveni membră UE în cel mai scurt timp. Reforma justiției va continua și va fi dusă la capăt. Suntem hotărâți să curățăm sistemul de elementele corupte crescute de regimurile oligarhice din trecut”, se mai arată în comunicat. 

Amintim că fostul vicepremier Andrei Spânu a declarat joi, într-un interviu, că este victima unor cercuri de influență din cadrul structurilor de forță, care ar încerca să-l compromită.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *