Paștele Blajinilor aduce moldovenii acasă. Aproape 40 de mii de oameni au intrat în țară doar în ultimele 24 de ore

Trafic intens la punctele de trecere a frontierei. În ultimele 24 de oră, hotarul Republicii Moldova a fost traversat de peste 56,6 mii de persoane. Cel mai mare flux s-a înregistrat pe sensul de intrare, aproape 40 de mii de persoane, anunță Poliția de Frontieră.  

Cele mai aglomerate rămân punctele de control de la hotarul cu România, care a fost traversat de 33 113 persoane. Majoritatea cetățenilor preferă în continuare Vama Leușeni-Albița, prin care au trecut 12 111 de călători. Urmează Vama Sculeni, cu peste 9 000 de traversări, iar pe locul trei se clasează Aeroportul Internațional Chișinău, care a înregistrat un flux de peste 6 300 de traversări.

Poliția de Frontieră mai anunță că, în ultimele 24 de ore, la 22 de persoane le-a fost interzisă intrarea în țară, din cauza unor nereguli depistate în vamă.

Pentru a evita aglomerația și situațiile neprevăzute, autoritățile le recomandă călătorilor ca, înainte de a porni la drum, să consulte Linia Verde a Poliției de Frontieră (022 259 717) sau să verifice situația din punctele de trecere, accesând pagina web a instituției  (http://border.gov.md/camere-web).

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *