PLDM, omis din lista invitaților la Președinție. În replică, liberal-democrați i-au amintit Maiei Sandu cine a semnat Acordul de Asociere cu UE

Partidul Liberal Democrat din Moldova nu se regăsește în lista formațiunilor politice, invitate la Președinție, la consultările cu privire la referendumul inițiat de Maia Sandu. Asta deși printre cei invitați se numără inclusiv comuniștii lui Voronin și socialiștii lui Dodon. În replică, liberal-democrații afirmă că Maia Sandu suferă de „complexe și frustrări” și i-au amintit că anume PLDM a negociat și semnat Acordul de Asociere cu UE.

Cu o remarcă în acest sens a venit vicepreședintele liberal-democrat Sergiu Burlacu.

„Țin să menționez rolul formațiunii pe care o reprezint în mișcarea Moldovei pe calea integrării în UE, semnarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană, semnarea Acordului de Liber Schimb și Liberalizarea Regimului de Vize cu UE. Maia Sandu, apăsată de complexele și frustrările ei, nu a invitat PLDM la „consultările” referitoare la referendumul ei. Mai rău e că Maia Sandu toate deciziile de țară le ea sub apăsarea complexelor și frustrărilor personale. De asta dezbină și distruge, în loc să unească și să construiască, precum ar trebui să o facă un președinte al tuturor, și nu doar al formațiunii sale politice”, susține Burlacu în postarea sa.

Acesta a mai adăugat că adevărații parteneri ai Maiei Sandu sunt politicieni de genul lui Dodon, deoarece se vrea „cea mai curată dintre murdari”.

„Maia Grigorievna pare democrată și adeptă a integrării europene numai pe fundalul PSRM și al lui Dodon, care după câte știm a fost invitat la consultări. Îi recomand să-i invite și pe Plahotniuc cu Șor – atunci la sigur va fi cea mai curată dintre cei mai murdari. Între timp, PLDM va fi cu oamenii – nu cu „societatea civilă” a Maiei Sandu. Și împreună vom merge în UE – fără de PAS și Maia Sandu”, se mai spune în mesajul reprezentantului PLDM.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram