Plecări în lanț de la Partidul Socialiștilor. Încă un deputat a anunțat că părăsește formațiunea

Fracțiunea BCS din Parlament a mai pierdut un deputat. De această dată, Irina Lozovan a anunțat că părășește formațiunea și aderă la Mișcarea „Pentru Popor”, afiliată Partidului „ȘOR”. Anunțul vine la scurt timp după ce același lucru l-a făcut și fostul deputat socialist Alexandru Nestorvschi.

Într-o postare publicată pe Facebook, în această dimineață, Lozovan susține că a luat această decizie, deoarece deputații sunt delegați în Parlament de către cetățeni, pentru a le reprezenta interesele, iar PSRM nu-și mai îndeplinește această obligație.

„Noi trebuie să fim un punct de sprijin și să nu ne temem să luptăm pentru interesele noastre comune, în numele bunăstării țării. Din păcate, PSRM nu poate supraviețui fără un lider și, deși este cea mai mare forță de opoziție, nu a putut să înfrunte regimul antinațional, care a adus țara la sărăcie. Îmi pare foarte rău că actualii mei colegi refuză să consolideze toate forțele și să lupte în stradă pentru interesele poporului. Anume din acest motiv, am decis să mă alătur Mișcării „Pentru Popor” și să devin deputat independent”, se menționează în postare.   

În 16 martie, fracțiunea Comuniștilor și Socialiștilor din Parlament a fost părăsită și de Alexandu Nesterovschi, ales pe listele PSRM, care, la fel, s-a alăturat Mișcării „Pentru Popor”, condusă de Ilan Șor. Decizia i-a nemulțumit pe foștii săi colegi, care i-au cerut acestuia să-și depună mandatul.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *