Președintele PAS, Igor Grosu, după încheierea alegerilor locale generale: Este mult de lucru

Președintele Partidului Acțiunii și Solidarității (PAS), Igor Grosu, a făcut publice rezultatele partidului pe care îl conduce, după încheierea scrutinului electoral. Grosu a anunțat că 310 de candidați la funcția de primar din cadrul formațiunii politice au fost aleși în urma celor două tururi ale alegerilor locale generale.

„PAS a arătat că suntem o echipă puternică la nivel local. Am obținut sprijinul oamenilor pentru 357 consilieri raionali și peste 3000 de consilieri locali. Le mulțumesc tuturor echipelor noastre, tuturor voluntarilor pentru efortul imens depus în campanie. Fiecare poartă la care am bătut, fiecare om cu care am discutat, fiecare ziar distribuit înseamnă o muncă de echipă esențială”, a scris Grosu într-o postare pe Facebook.

„Este mult de lucru! Le doresc succes și spor la muncă tuturor primarilor și consilierilor care au câștigat în alegerile locale. Să lucrăm împreună pentru ca toți moldovenii să aibă condiții mai bune de trai acasă”, a conchis Grosu.

După ce în primul tur a pierdut Chişinăul, dar şi municipiile Cahul, Ceadîr-Lunga, Hînceşti, Orhei, Soroca şi Străşeni, PAS a pierdut, duminică, în turul al doilea al alegerilor locale, şi municipiul Ungheni, singurul municipiu din turul doi în care formaţiunea a avut candidat.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram

WordPress PopUp Plugin