VIDEO | Mircea Geoană anunță „un plan sănătos și ambițios pentru România“: Am intrat în criză de timp

Geoană

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a transmis duminică seară, un mesaj pe Facebook, în care anunță „un plan ambițios pentru România”.

Geoană își începe mesajul video spunând că românii se lovesc în fiecare zi, de peste 30 de ani, de zidul „ca la noi la nimeni” și că „oricum nu se poate schimba nimic”. Oficialul continuă spunând că, deși românii și-au pierdut speranța, ei au avut mereu puterea de a merge înainte.

„România a intrat în criză de timp. Și pentru a ne reconstrui viitorul, așa cum merităm, avem nevoie de luciditate, cunoaștere, competență și o viziune solidă. Ce-ar fi dacă am avea un ghid care să ne arate cum să aducem rezistența și dârzenia fiecăruia dintre noi laolată pentru țară. Astăzi, vă invit să țineți aproape, fiindcă în curând vom discuta despre un plan sănătos și ambițios pentru România și pentru fiecare dintre noi!”, a mai transmis Secretarul general adjunct al NATO.

Potrivit sondajelor, actualul secretarul general adjunct al NATO ar putea câștiga alegerile prezidențiale din 2024 dacă ar candida ca independent.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram

WordPress PopUp Plugin