Prima TV din România se extinde și peste Prut. La București a fost aprobată lansarea unei noi televiziuni – Prima TV Moldova

Consiliul Naţional al Audiovizualului de la București a aprobat lansarea unei noi televiziuni, Prima TV Moldova. Postul va avea conţinut de la toate televiziunile grupului mediatic Clever din România, cu o grilă diferită față de Prima TV România.

Prima TV Moldova va avea un procent de 94% producţii audiovizuale româneşti şi va emite 24 de ore din 24.

„Am constatat, în urma deplasărilor în Republica Moldova şi a contactelor permanente pe care le avem, o nevoie foarte mare de conţinut în limba română. Cum probabil ştiţi, o parte dintre canalele de acolo s-au închis din diferite motive. În paralele cu asta aş aminti de toate campaniile de dezinformare şi de faptul că trustul nostru şi Prima TV şi Prima News au ştiri serioase şi echilibrat care nu-şi propun să manipuleze, deci consider că intrarea noastră pe piaţă în Moldova va aduce un plus de seriozitate, de informaţie corectă. Grila Prima TV Moldova se compune din ceea ce am considerat noi emisiunile importante de pe cananele trustului Clever spre a fi văzute şi în Republica Moldova. Prima TV Moldova este ca un agregator de emisiuni pe care suntem siguri că cei din Republica Moldova le vor urmări”, a declarat consultantul proiectului, Irina Radu, citată de paginademedia.ro.

Irina Radu a evitat să dea un termen legat de lansarea televiziunii, însă a menţionat că a discutat deja cu cablişti din R. Moldova şi au promisiunea că vor intra foarte repede pe piață.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *