Primăria Capitalei a lansat o aplicație mobilă care permite aflarea timpului de sosire a transportului public în stații

Primăria Capitalei a lansat o aplicație mobilă, care permite aflarea timpului de sosire a troleibuzelor și autobuzelor în stațiile de așteptare din Chișinău. 

Este vorba despre aplicaţia Tranzy, care poate fi descărcată pe telefonul mobil, atât pe cele cu sistemul de operare IOS, cât și cele cu Android. Aplicația permite monitorizarea în timp real a deplasării troleibuzelor și autobuzelor, precum și identificarea rutelor direct pe hartă, în funcţie de staţia selectată. 

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Chișinău, prin intermediul aplicației, călătorii pot accesa harta actualizată a staţiilor de transport public din oraș, detalii actualizate despre linii și rutele optime, în funcție de punctul de plecare ales, stațiile de troleibuz din proximitatea zonei sau distanța până la destinație. 

Autoritățile precizează că timpii de sosire în staţii şi calcularea lor în timp real se genereazӑ în baza informaţiilor introduse pe platforma on-line de cӑtre compania de transport. Platforma are și o modalitate de raportare a deficiențelor identificate, care vor fi analizate și îmbunătățite.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram

WordPress PopUp Plugin