PSDE și MAN, din nou la aceeași masă. Liderii celor două formațiuni s-a întâlnit pentru a pune „temelia unei relații solide și durabile”

Reprezentanții PSDE și cei ai MAN au avut o nouă întrevedere în format bilateral. Pe paginile publice de pe internet ale celor două partide au fost publicate poze de la o întâlnire la care au participat Ion Sula și Ion Ceban, alături de alți membri din conducerea celor formațiunilor. Totuși, detalii cu privire la discuțiile care au avut loc nu au fost prezentate.

Imaginile au fost postate în această dimineață de către ambele formațiuni și sunt însoțite de câte un text scurt. „Comunicarea este temelia unei relații solide și durabile”, au scris cei de la PSDE, în timp ce Ion Ceban a descris pozele în felul următor: „Comunicăm la nivel de echipe”.

Deocamdată nu este foarte clar în ce constă această comunicare și ce au în vedere cele două formațiuni când vorbesc despre „relații solide și durabile”. Totuși, imaginile par să confirme discuțiile care au loc în spațiul public despre un posibil bloc comun sau chiar de o fuziune între MAN și PSDE. Precizăm că despre acest lucru se vorbește intens, după alegerile locale generale din toamna anului trecut, la care cele două partide au înregistrat scoruri politice bune, care le-ar permite teoretic să acceadă în viitorul Parlament.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram