Sandu și Recean, reacții după anunțul despre fragmentele de dronă găsite la Etulia: O nouă dovadă dură a realității cu care ne confruntăm

Președintele Maia Sandu și premierul Dorin Recean au reacționat după ce fragmente ale unei drone Shahed au fost găsite în apropiere de granița moldo-ucraineană. Cei doi au postat mesaje în engleză pe X (fostă Twitter), în care au condamnat atacurile Rusiei împotriva Ucrainei. 

„Războiul Rusiei împotriva Ucrainei ne lovește aproape de casă în Moldova, din nou. Descoperirea resturilor de drone Shahed în sudul Moldovei servește astăzi o altă dovadă dură realității sumbre cu care ne confruntăm. Agresiunea Rusiei pune în pericol întregul continent. Sprijinul pentru Ucraina trebuie să continue”, a scris Maia Sandu.

„Condamnăm cu fermitate recentele atacuri nejustificate ale Rusiei împotriva Ucrainei, care au afectat din nou Moldova. Astăzi, fragmente de dronă au fost găsite în partea de sud a țării. Ancheta este în curs. Nu există riscuri pentru comunitățile locale”, a scris, la rândul său, Dorin Recean. 

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ZIUA și pe...

Știrile ZIUA pe Telegram